top of page
pikkujoulu ohjelmaa

Pikkujoulut, virkistys- tai tyhy-päivät yrityksille

Etsitkö aktiivista tai rentouttavaa tekemistä firman pikkujouluja tai virkistyspäiviä varten? Olisiko aika haastaa kollegat tai ystävät tankotanssissa, ilma-akrobatiassa, lattia-akrobatiassa, rengastrapetsilla tai rentoutua yhdessä ilmajoogan parissa?

 

Roof Aerial Club tarjoaa ammattitaitoiset ja kattavat lajikokeilut yhdistettynä herkullisiin tarjoiluihin! 

 

Roof Aerial Club on tankotanssi- ja ilma-akrobatiastudio hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Malmilla. Studio tarjoaa eri lajien tunteja sekä elämyskokonaisuuksia muun muassa firman tyhy-päiviin ja pikkujouluihin, sekä polttareihin ja syntymäpäiville, joissa yhdistyy valitsemanne lajit ja herkulliset tarjoilut.

 

Voit valita kokonaisuuden allaolevista paketeista, ja loistavat kekkerit on taattu! 

 

  • YKSI VALITSEMANNE LAJI (60 min) + GLÖGI & PIPARIT , hinta 30€/hlö, minimiveloitus 210€ (maksimi osallistujamäärä lajista riippuen 7, 9 tai 14 hlö)

  • KAKSI VALITSEMAANNE LAJIA (90 min) + GLÖGI & PIPARIT, hinta 45€/hlö, minimiveloitus 315€ (maksimi osallistujamäärä 18 hlö)

  • KAKSI VALITSEMAANNTE LAJIA (90 min) + RUOKAILU, hinta 75€/hlö (maksimi osallistujamäärä 18 hlö)

 

Voit lisäpalveluna tilata myös muutaman minuutin mittaisia ammattiesiintyjien sirkus-varietee esityksiä: rengastrapetsi, tankotanssi, vanteet tai käsilläseisonta. Hinta: 200€/esitys, 350€/ kaksi esitystä tai 500€/ kolme esitystä. 

Varaa pikkujoulut tai virkustyspäivät sähköpostitse: info@roofaerialclub.fi

sirkusesiintyjä helsinki
ilma-akrobaatti helsinki
sirkustaiteilija helsinki
Roof Aerial Club

Vuokraa tila yksityiskäyttöön

Roof Aerial Clubilla järjestät kauniissa ja valoisassa, yhteensä 230 m² -suuruisessa kattotilassa myös omat juhlat vuokraten tanssistudion yksityiskäyttöösi. Studiossa on kaksi salia, joista toisessa on kiinteät tankotanssitangot, toisessa ilma-akrobatiaan soveltuvat välineet, jotka on poistettavissa salista. Molemmissa saleissa on äänentoisto, joten saat niin tanssiin kuin juhlaankin mieluisan musiikin raikaamaan!Viihtyisässä tilassa on lounge-alue, jossa mahtuu pöytien ääreen istumaan jopa 20 henkilöä. Tilassa on käytettävissäsi myös hyvin varusteltu keittiö, joten saat omat tarjoilut loihdittua näppärästi.

Tee tilavaraus sähköpostitse: info@roofaerialclub.fi 

tilavuokraus helsinki
tilauvuokraus helsinki
tankotanssi helsinki
pikkujoulut helsinki
bottom of page