top of page
Sanni Sarlin-Takayama

Sanni Sarlin

 

Olen Sanni Sarlin, toinen Roofin perustajista. Sirkusharrastuksen aloitin vuonna 1995 Pukinmäen Sirkuskoulussa. Lisäksi olen harrastanut mm. tanssia, telinevoimistelua ja yleisurheilua.

 

Valmistuin sirkusartistiksi Koulutuskeskus Salpauksen sirkus linjalta vuonna 2010. Siitä lähtien olen tehnyt töitä sirkusesiintyjänä sekä -ohjaajana niin suomessa kuin ulkomaillakin. 

Olen suorittanut Suomen nuorisosirkusliiton pedagogisen ohjaajakoulutuksen, ilmajooga ohjaajakoulutuksen sekä Teakin alaiset tanssipedagogiikan perusopinnot. 

Tavoitteenani on ottaa jokainen oppilas vastaan yksilönä ja haastaa heitä oppimaan joka tunnilla jotain uutta.  Uskon, että oppiminen tapahtuu ilon kautta ja pyrin pitämään tunneilla rennon ja hauskan ilmapiirin. Vuosien varrella olen opettanut kaikenikäisiä vasta-alkajasta ammattilaisiin. 

Lajeihini kuuluu rengastrapetsi, kankaat, hammock, käsilläseisonta, akrobatia, pariakrobatia, vanteet, tanssi sekä tankotanssi.

Minulla on koko ajan jokin uusi laji työn alla ja rakastan oppia uutta! 

 

Tervetuloa tunneille!

Jerina Ferdani

Jerina Ferdani

Olen Jerina Ferdani, toinen Roofin perustajista. Lapsuuteni vietin rytmisen voimistelun ja baletin parissa ja 11-vuotiaana aloitin sirkusharrastuksen Haminan Teinisirkuksessa. Rakkaasta harrastuksesta tuli työni, kun kävin Turun AMK:n Taideakatemian Sirkuslinjan ja valmistuin sieltä vuonna 2008. 

Koulun jälkeen kävin vielä jatkokouluttautumassa Ukrainan Valtiollisessa sirkuskoulussa lajeinani rengastrapetsi ja vanteet. Valmistumiseni jälkeen olen toiminut sirkusesiintyjänä ja -opettajana lukuisissa eri paikoissa Suomessa ja ulkomailla. Olen lisäksi kouluttautunut ilmajoogaopettajaksi ja vauvasirkusohjaajaksi. 

Opetuslajejani ovat rengastrapetsi, kankaat, akrobatia, käsilläseisonta, tankotanssi sekä ilmajooga. Olen opettanut kaikenikäisiä vauvoista vanhuksiin. 

Opettajana olen tarkka, mutta kannustava ja haluan taata kaikille turvallisen ja miellyttävän harjoitteluilmapiirin. Oppilaideni onnistumisen kokemukset tuottavat myös minulle suurta iloa! 

Tervetuloa tunneille! 

Sky G. Ertas

Sky G. Ertas

 

I started pole dancing in 2018 and it has quickly become my passion. In the past I was trained and danced in the Turkish State Opera and Ballet pre-professional ballet division.

 

In 2018-2019 I joined a pole dance show group and have gained pole performance experience. I started teaching pole classes in the beginning of 2020 and have been teaching in many cities and studios ever since. As an instructor I’m highly analytical: I break down moves into thorough details and use science to explain kinesiology, force and momentum as I’m a neuroscientist by day. I also make my students laugh a lot! I’m trying to learn Finnish and I speak clear and audible English so that everyone can understand me very well. 

Welcome to my class!

 

Aloitin tankotanssin vuonna 2018 ja siitä tuli pian intohimoni. Liityin tankotanssin show-ryhmään ja sain esiintymiskokemusta lajin parista. Tankotanssin ohjaamisen aloitin vuoden 2020 alussa ja olen ohjannut siitä saakka tunteja ympäri suomen monissa eri kaupungeissa ja kouluissa. Olen ohjannut myös venyttelytunteja sekä opettanut balettia, josta minulla on vahva lajitausta kotimaastani Turkista. 

 

Ohjaajana olen erittäin analyyttinen ja tykkään pilkkoa liikkeet helposti ymmärrettäviin osiin. Pidän huolen, että tunneillani on aina hauskaa! Ohjauskieleni on selkeä ja sujuva englanti. Opettelen parhaillaan suomen kieltä.

 

Tervetuloa tunneille!

Iinamari salmi

Iina Salmi

Aloitin tankotanssin vuonna 2020 ja laji vei minut heti mukanani. Lapsuuteni harrastin kilpacheerleadingiä, jota aloitin lukioikäisenä valmentamaan. Valmensin yhteensä 7 vuotta eri ikäryhmiä alkeistasosta edustustasoon. Cheerleading-valmentajana olen käynyt useita koulutuksia valmentamiseen liittyen.

 

Tankotanssin aloitettuani olen treenannut tavoitteellisesti niin ohjatuilla tunneilla kuin omatoimisestikin. Välissä vietin puoli vuotta Costa Ricassa käyden ahkerasti paikallisessa tankotanssistudiossa, jossa keskityttiin erityisesti pitkien sarjojen tekemiseen spinnitangolla. Olen myös kilpaillut tankotanssissa syksyllä 2022 ja keväällä 2023. Cheerleading taustani kautta olen erityisesti innostunut tankotanssin akrobaattisesta puolesta. 

 

Aloitin syksyllä ohjaamaan tankotanssitunteja lapsille, nuorille ja aikuisille. Opettajana pidän tärkeänä sitä, että kaikki pääsevät kokeman uuden oppimisen ilon rennossa ja ennen kaikkia turvallisessa ilmapiirissä.

Tervetuloa tunneille!

Helmi Pirkola

Helmi Pirkola

Olen Helmi Pirkola, sirkustaiteilija sekä sirkuksen ja tanssinopettaja. Olen valmistunut vuonna 2022 Turun AMK:n Taideakatemian sirkuslinjalta pedagogisin pätevyyksin. Minulla on myös yli 10 vuoden monipuolinen tanssitausta. Tankotanssin löysin vuonna 2015 ja olen kisannut mm. Helsinki Showcase-tankotanssikilpailussa vuonna 2017. Kilpailutaustaa löytyy myös cheertanssin ja katutanssin parista. Olen toiminut tanssin ja sirkuksen opettajana vuodesta 2017 lähtien. Opetuskokemusta minulla onkaikenikäisistä ja tasoisista oppilaista. Opettajan töiden ohella työskentelen myös esiintyvänä taiteilijana sirkuksen ja tanssin parissa. Opettajana pyrin olemaan tarkka, mutta kannustava. Minulle tärkeintä tunneilla on liikkumisen ilo sekä turvallinen ilmapiiri, jossa jokainen voi tulla tunnille juuri sellaisena kuin on.


Tervetuloa tunneille!

Rosa Suominen

Rosa Suominen

Heippa, olen Rosa. Aloitin tankotanssin kuusi vuotta sitten, minkä jälkeen pian ihastuin myös rengastrapetsiin. Tärkeintä mulle tunnilla on hyvä tunnelma ja mahdollisuus oppia itselle sopivaan tahtiin. Ohjaan myös ryhmäliikuntaa, joten alkulämmittelyissä päästään jo hyvään vauhtiin. Olen ohjaajana kannustava ja monipuolinen. Huomioin osallistujien mahdollisia esteitä ja rajoituksia. Mun tunneilla keskitytään selkeisiin linjoihin ja kivaan tekemiseen. Tunneilla saa ja pitääkin kysyä, jos jokin askarruttaa. Näytän liikkeet myös niin monta kertaa, kun on tarve. Tehdään kiva treeni yhdessä!

Tervetuloa tunneille!

bottom of page