top of page
Sanni Sarlin-Takayama

Sanni Sarlin

 

Olen Sanni Sarlin, toinen Roofin perustajista. Sirkusharrastuksen aloitin vuonna 1995 Pukinmäen Sirkuskoulussa. Lisäksi olen harrastanut mm. tanssia, telinevoimistelua ja yleisurheilua.

 

Valmistuin sirkusartistiksi Koulutuskeskus Salpauksen sirkus linjalta vuonna 2010. Siitä lähtien olen tehnyt töitä sirkusesiintyjänä sekä -ohjaajana niin suomessa kuin ulkomaillakin. 

Olen suorittanut Suomen nuorisosirkusliiton pedagogisen ohjaajakoulutuksen, ilmajooga ohjaajakoulutuksen sekä Teakin alaiset tanssipedagogiikan perusopinnot. 

Tavoitteenani on ottaa jokainen oppilas vastaan yksilönä ja haastaa heitä oppimaan joka tunnilla jotain uutta.  Uskon, että oppiminen tapahtuu ilon kautta ja pyrin pitämään tunneilla rennon ja hauskan ilmapiirin. Vuosien varrella olen opettanut kaikenikäisiä vasta-alkajasta ammattilaisiin. 

Lajeihini kuuluu rengastrapetsi, kankaat, hammock, käsilläseisonta, akrobatia, pariakrobatia, vanteet, tanssi sekä tankotanssi.

Minulla on koko ajan jokin uusi laji työn alla ja rakastan oppia uutta! 

 

Tervetuloa tunneille!

Jerina Ferdani

Jerina Ferdani

Olen Jerina Ferdani, toinen Roofin perustajista. Lapsuuteni vietin rytmisen voimistelun ja baletin parissa ja 11-vuotiaana aloitin sirkusharrastuksen Haminan Teinisirkuksessa. Rakkaasta harrastuksesta tuli työni, kun kävin Turun AMK:n Taideakatemian Sirkuslinjan ja valmistuin sieltä vuonna 2008. 

Koulun jälkeen kävin vielä jatkokouluttautumassa Ukrainan Valtiollisessa sirkuskoulussa lajeinani rengastrapetsi ja vanteet. Valmistumiseni jälkeen olen toiminut sirkusesiintyjänä ja -opettajana lukuisissa eri paikoissa Suomessa ja ulkomailla. Olen lisäksi kouluttautunut ilmajoogaopettajaksi ja vauvasirkusohjaajaksi. 

Opetuslajejani ovat rengastrapetsi, kankaat, akrobatia, käsilläseisonta, tankotanssi sekä ilmajooga. Olen opettanut kaikenikäisiä vauvoista vanhuksiin. 

Opettajana olen tarkka, mutta kannustava ja haluan taata kaikille turvallisen ja miellyttävän harjoitteluilmapiirin. Oppilaideni onnistumisen kokemukset tuottavat myös minulle suurta iloa! 

Tervetuloa tunneille! 

Sky G. Ertas

Sky G. Ertas

 

I started pole dancing in 2018 and it has quickly become my passion. In the past I was trained and danced in the Turkish State Opera and Ballet pre-professional ballet division.

 

In 2018-2019 I joined a pole dance show group and have gained pole performance experience. I started teaching pole classes in the beginning of 2020 and have been teaching in many cities and studios ever since. As an instructor I’m highly analytical: I break down moves into thorough details and use science to explain kinesiology, force and momentum as I’m a neuroscientist by day. I also make my students laugh a lot! I’m trying to learn Finnish and I speak clear and audible English so that everyone can understand me very well. 

Welcome to my class!

 

Aloitin tankotanssin vuonna 2018 ja siitä tuli pian intohimoni. Liityin tankotanssin show-ryhmään ja sain esiintymiskokemusta lajin parista. Tankotanssin ohjaamisen aloitin vuoden 2020 alussa ja olen ohjannut siitä saakka tunteja ympäri suomen monissa eri kaupungeissa ja kouluissa. Olen ohjannut myös venyttelytunteja sekä opettanut balettia, josta minulla on vahva lajitausta kotimaastani Turkista. 

 

Ohjaajana olen erittäin analyyttinen ja tykkään pilkkoa liikkeet helposti ymmärrettäviin osiin. Pidän huolen, että tunneillani on aina hauskaa! Ohjauskieleni on selkeä ja sujuva englanti. Opettelen parhaillaan suomen kieltä.

 

Tervetuloa tunneille!

Noora Juppi

Noora Juppi

 

Valmistuin sirkustaiteilijaksi Lahden Koulutuskeskus Salpauksesta vuonna 2012. Sittemmin olen opiskellut myös tanssipedagogiikkaa sekä nykytanssia. Päälajini on kuitenkin tankotanssi ja sen parissa olen työskennellyt päätoimisesti vuodesta 2013 sekä opettajana että esiintyjänä.

Työssäni nautin erityisesti uuden etsimisestä ja löytämisestä ja toivoakseni tämä näkyy myös tunneillani. Opettaessani haluan ylläpitää positiivista ilmapiiriä, joka kannustaa tekemään parhaansa ja nauttimaan onnistumisista. Kannustan oppilaitani myös kuuntelemaan kehoaan ja tunnistamaan sen senhetkiset rajat. Opetan laaja-alaisesti eri lajeja aloittelijoista edistyneisiin, suosikkituntejani ovat kaikki koreografiset tunnit.

Tervetuloa tunneille!

Tiia Savolainen

Tiia Savolainen

Aloitin säännöllisen joogaharjoitteluni vuonna 2018, kun kaipasin hektisen arjen keskelle rauhoittumista ja omaa-aikaa. 

Pian joogasta tuli minulle monipuolinen tapa liikkua, haastaa itseäni, pysähtyä käsillä olevaan hetkeen ja itseni ääreen. 
Omien kokemusteni kautta, koen suurta halua jakaa joogan tuomaa hyvää oloa sekä tapoja syventyä omaan kehoon ja mieleen.

Joogaopettajaksi valmistuin vuonna 2021 ja sen jälkeen mobility -ohjaajaksi sekä liikunnan ohjaajaksi ((AT).

Tunneillani painottuu asanaharjoittelussa kehon turvalliset linjaukset sekä oman kehon kuuntelu. Asiakkailtani olen saanut kiitosta aidosta läsnäolosta sekä rauhallisesta ja selkeästä ohjaustyylistä.

Tunneilleni olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet! 🧡

 

Ulpu Puhakka

Ulpu Puhakka

 

Ulpu Puhakka aloitti tanssimisen siskojen jalanjälkiä seuraten 3 vuotiaana. Harrastuksesta kasvoi vahingossa ammatti, kun Ulpu valmistui Suomen Kansallisoopperan Balettioppilaitoksesta 2007.

Ulpu on saanut kokea tanssin kentällä erilaisia puolia niin tanssijana, koreografina kuin tanssinopettajanakin. Showtanssin maailmaan Ulpu sujahti itsestään, kun hän alkoi toteuttamaan kilpailukoreografioita yhdessä ystäviensä kanssa jo ala-asteella.

Ulpu Puhakan showtanssitunnit tarjoavat upean tilaisuuden oppia showtanssin salat ja kehittyä monipuolisesti tanssissa.

Ulpun innostavat opetusmetodit ja positiivinen asenne tekee jokaisesta showtanssitunnista inspiroivaa ja hauskaa.

bottom of page