top of page
Sanni Sarlin-Takayama

Sanni Sarlin

 

Olen Sanni Sarlin, toinen Roofin perustajista. Sirkusharrastuksen aloitin vuonna 1995 Pukinmäen Sirkuskoulussa. Lisäksi olen harrastanut mm. tanssia, telinevoimistelua ja yleisurheilua.

 

Valmistuin sirkusartistiksi Koulutuskeskus Salpauksen sirkus linjalta vuonna 2010. Siitä lähtien olen tehnyt töitä sirkusesiintyjänä sekä -ohjaajana niin suomessa kuin ulkomaillakin. 

Olen suorittanut Suomen nuorisosirkusliiton pedagogisen ohjaajakoulutuksen, ilmajooga ohjaajakoulutuksen sekä Teakin alaiset tanssipedagogiikan perusopinnot. 

Tavoitteenani on ottaa jokainen oppilas vastaan yksilönä ja haastaa heitä oppimaan joka tunnilla jotain uutta.  Uskon, että oppiminen tapahtuu ilon kautta ja pyrin pitämään tunneilla rennon ja hauskan ilmapiirin. Vuosien varrella olen opettanut kaikenikäisiä vasta-alkajasta ammattilaisiin. 

Lajeihini kuuluu rengastrapetsi, kankaat, hammock, käsilläseisonta, akrobatia, pariakrobatia, vanteet, tanssi sekä tankotanssi.

Minulla on koko ajan jokin uusi laji työn alla ja rakastan oppia uutta! 

 

Tervetuloa tunneille!

Jerina Ferdani

Jerina Ferdani

Olen Jerina Ferdani, toinen Roofin perustajista. Lapsuuteni vietin rytmisen voimistelun ja baletin parissa ja 11-vuotiaana aloitin sirkusharrastuksen Haminan Teinisirkuksessa. Rakkaasta harrastuksesta tuli työni, kun kävin Turun AMK:n Taideakatemian Sirkuslinjan ja valmistuin sieltä vuonna 2008. 

Koulun jälkeen kävin vielä jatkokouluttautumassa Ukrainan Valtiollisessa sirkuskoulussa lajeinani rengastrapetsi ja vanteet. Valmistumiseni jälkeen olen toiminut sirkusesiintyjänä ja -opettajana lukuisissa eri paikoissa Suomessa ja ulkomailla. Olen lisäksi kouluttautunut ilmajoogaopettajaksi ja vauvasirkusohjaajaksi. 

Opetuslajejani ovat rengastrapetsi, kankaat, akrobatia, käsilläseisonta, tankotanssi sekä ilmajooga. Olen opettanut kaikenikäisiä vauvoista vanhuksiin. 

Opettajana olen tarkka, mutta kannustava ja haluan taata kaikille turvallisen ja miellyttävän harjoitteluilmapiirin. Oppilaideni onnistumisen kokemukset tuottavat myös minulle suurta iloa! 

Tervetuloa tunneille! 

Sky G. Ertas

Sky G. Ertas

 

I started pole dancing in 2018 and it has quickly become my passion. In the past I was trained and danced in the Turkish State Opera and Ballet pre-professional ballet division.

 

In 2018-2019 I joined a pole dance show group and have gained pole performance experience. I started teaching pole classes in the beginning of 2020 and have been teaching in many citys and studios ever since. As an instructor I’m highly analytical: I break down moves into thorough details and use science to explain kinesiology, force and momentum as I’m a neuroscientist by day. I also make my students laugh a lot! I’m trying to learn Finnish and I speak clear and audible English so that everyone can understand me very well. 

Welcome to my class!

 

Aloitin tankotanssin vuonna 2018 ja siitä tuli pian intohimoni. Liityin tankotanssin show-ryhmään ja sain esiintymiskokemusta lajin parista. Tankotanssin ohjaamisen aloitin vuoden 2020 alussa ja olen ohjannut siitä saakka tunteja ympäri suomen monissa eri kaupungeissa ja kouluissa. Olen ohjannut myös venyttelytunteja sekä opettanut balettia, josta minulla on vahva lajitausta kotimaastani Turkista. 

 

Ohjaajana olen erittäin analyyttinen ja tykkään pilkkoa liikkeet helposti ymmärrettäviin osiin. Pidän huolen, että tunneillani on aina hauskaa! Ohjauskieleni on selkeä ja sujuva englanti. Opettelen parhaillaan suomen kieltä.

 

Tervetuloa tunneille!

Johanna Piekkari

Johanna Piekkari

 

Olen Johanna Piekkari ja ohjaan Roofilla aikuisten ja lasten tankotanssia. Aloitin tankotanssin vuonna 2015 ja ihastuin lajiin heti ensimmäisellä tunnilla. Tankotanssin ohjaamisen aloitin vuonna 2019. Rakastan tankotanssissa sitä, että se on hauskaa mutta samalla rankkaa treeniä sekä mahdollisuudet kehittyä ovat loputtomat.

 

Ennen tankotanssia harrastin 20 vuoden ajan tanssia Helsingin tanssiopistolla, jossa suoritin Taiteen perusopetuksen, tanssin laajan oppimäärän. Tankotanssiohjauksien lisäksi työskentelen varhaiskasvatuksessa, joten lasten kanssa työskentely on minulle ammattipedagogina varsin luontevaa.

 

Ohjaajana olen iloinen, kannustava, rohkaiseva ja rento. Pidän tärkeänä, että tunneillani on mahdollisuus liikkua ilon kautta, oppia uutta, ylittää itsensä sekä kokea onnistumisia kannustavassa ilmapiirissä. Lasten tunneilla teetän harjoitteita leikinomaisessa ilmapiirissä ja aikuisten tunneilla tykkään pureutua tarkemmin liikkeiden yksityiskohtiin ja tekniikkaan. 

 

Tervetuloa tunneille!

Oona Antinjuntti

Oona Antinjuntti

 

Olen Oona Antinjuntti. Lapsesta asti on tullut liikuttua monipuolisesti ja kokeiltua kaikki mahdolliset harrastukset. Tankotanssin löytäessäni, tiesin tämän lajin olevan jotain pysyvää.

 

Aloitin harrastuksen Torniossa huvin ja luonnollisen liikkeen kautta. Pian kuitenkin löysin itseni kilpalavoilta. Kävin arvokisoissa ulkomailla ja kokemusta karttui paljon. Tankotanssin ohelle aloitin tanssin, sillä halusin kehittyä kilpailijana. Tanssi veikin mukanaan ja rakastuin täysin. Aloin kilpailla tanssissa ryhmän kanssa että soolona. 

 

Olen opettanut kaiken tasoisia oppilaita ja saanut kaikki kokemaan onnistumisen tunteita. Auttanut ensikosketuksessa tankoon, sekä valmennettavia koreografioillani arvokisoihin. 

 

Lajeihini kuuluu tankotanssi, jooga sekä jazz-, street-, show-, commercial-, ja nykytanssi. Minut löytää Roofilla opettamassa vaihtuvasti eri teemaisia tunteja. Jos löydät itsesi tunnilleni tulet myös löytämään itsestäsi uusia ulottuvuuksia. Opettajana olen empaattinen, kannustava ja sopivan vaativa. Haluan oppilaideni tuntevan liikkeenilon.

Tervetuloa tunneille!

Olga Trifonova

Olga Trifonova

 

Olga Trifonova is a 20 year old professional pole dancer. She started pole at the age of 8 and has multiple world titles from international pole competitions. Olga won also Russia’s got Talent at the age of 11. Olga is an inspirational and patient teacher for all level students and wishes to share her magic and love for pole.

Olga Trifonova on 20-vuotiais tankotanssi ammattilainen. Hän aloitti tankotanssin 8-vuotiaana ja hänellä on useita palkintoja kansainvälisistä tankokilpailuista. Olga voitti myös Russia’s got Talent kilpailun ollessaan 11-vuotias. Olga on inspiroiva ja kärsivällinen opettaja kaiken tasoiselle oppilaille ja hän haluaa jakaa heille tankorakkauttaan.

Jooga helsinki malmi

Tiia Savolainen

Aloitin säännöllisen joogaharjoitteluni vuonna 2018, kun kaipasin hektisen arjen keskelle rauhoittumista ja omaa-aikaa. 

Pian joogasta tuli minulle monipuolinen tapa liikkua, haastaa itseäni, pysähtyä käsillä olevaan hetkeen ja itseni ääreen. 
Omien kokemusteni kautta, koen suurta halua jakaa joogan tuomaa hyvää oloa sekä tapoja syventyä omaan kehoon ja mieleen.

Joogaopettajaksi valmistuin vuonna 2021 ja sen jälkeen mobility -ohjaajaksi sekä liikunnan ohjaajaksi ((AT).

Tunneillani painottuu asanaharjoittelussa kehon turvalliset linjaukset sekä oman kehon kuuntelu. Asiakkailtani olen saanut kiitosta aidosta läsnäolosta sekä rauhallisesta ja selkeästä ohjaustyylistä.

Tunneilleni olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet! 🧡

 

bottom of page