top of page

Lasten tuntitarjonta

Lasten tunneille ilmoittaudutaan koko kaudeksi kerralla sähköpostitse info@roofaerialclub.fi.

Syyskaudella 2023 aloitamme Roofin oman lasten esiintyvänryhmän, joka harjoittelee tavoitteellisesti kahdesti viikossa 90 minuuttia kerrallaan. Ryhmässä harjoitellaan soolo-lajien lisäksi mm. pyramideja ja esiintymistaitoja. Uututena sunnuntaisin myös ilmajoogakurssi 8-14- vuotiaille lapsille 40 minuutin mittaisena tuntina sekä show tanssia Ulpu Puhakan johdolla 7-9 -vuotiaille lauantaisin!

 

Lasten ryhmät täyttyvät kovaa vauhtia ja tilaa on enää seuraavissa ryhmissä:

(Syyskausi 7.8.-20.12.)


MA
*esiintyvä ryhmä 7-14 v 15.30-17 (Jerina ja Sanni) 4 paikkaa!


TI
*lapset 5-6 v 16.30-17.15 (Jerina) paikkaa!


KE

*esiintyvä ryhmä 7-14 v 16.30-18 (Jerina ja Sanni) 3 paikkaa!


TO
*ilma-akro 10-14 v 16-17 (Sanni) 1 paikka


PE

*ilma-akro 7-9 v 17-17.45 (Sanni) uusi aloittava ryhmä paikka!


LA

*lapset show tanssi 7-9 v 14.15-15 (Ulpu) 2.9.-4.11. 10 kurssi Tilaa! 


SU
*perhesirkus 1-4 v 10-10.45 (Jerina) 3.9.-12.11. 10 x kurssi Tilaa!


Hinnat:
Lastentuntien kausimaksu 60 min 1x/viikko 265€  (18 kertaa)
Lastentuntien kausimaksu 60 min 2x/viikko 503€

Lastentuntien kausimaksu 45 min 196 € (18 kertaa)
Lastentuntien kausimaksu 45 min 2x/viikko 372€

Perhesirkuksen 10x kurssi 109€ sis. 1 lapsi ja yksi aikuinen (kaksi lasta 163,50€)

Lasten ilmajoogan 10 x kurssi 109€

Show tanssi 45 min 124€ (12 kertaa) 


Lasku lähetetään kauden alussa ja siinä on 14 päivää maksuaikaa, jos haluat maksaa mielummin kortilla, ilmoita siitä s-postilla.


Esiintyvä ryhmä:
Hinta: 549€/kausi (sis. kaksi 90 min treeniä/viikko)
Kausimaksun voi maksaa kahdessa erässä.
18 kertaa+ esitykset
ma klo 15.30-17  ja ke klo 16.30-18


Esiintyvä ryhmä harjoittelee tavoitteellisesti eri sirkuslajeja. Ryhmän on tarkoitus esiintyä tapahtumissa ja mahdollisissa kilpailuissa. Ensimmäisellä kaudella keskitytään esitysten luomiseen ja harrastajilta toivotaan pitkäjänteistä sitoutumista ja motivaatiota, jotta taitoja ja esityksiä päästään kehittämään. Opettajina pitkän linjan sirkustaiteilijat Jerina Ferdani ja Sanni Sarlin, joilla on vuosien kokemus nuorten sirkusharrastajien esiintyvien ryhmien ohjaamisesta.

 

Lasten tunteja ei syyslomaviikolla 42. 


Ilmoittautumiset sähköpostitste info@roofaerialclub.fi. Ilmoita lapsen nimi, ikä, toivottu ryhmä, puh. nro ja postiosoite (laskutusjärjestelmää varten).

lasten sirkus helsinki

Sirkus

Sirkustunnit on jaoteltu ikäryhmittäin 4-6-vuotiaat ja 7-9-vuotiaat. Tunti sisältää leikkiä, temppuilua ja liikunnan iloa. Sirkustunnilla  tutustutaan sirkuksen ja akrobatian maailmaan kokeilemalla eri lajeja kuten rengastrapetsia, kankaita, jongleerausta ja vanteita. 

 

Varusteet: Liikuntaan soveltuvat vaatteet, paljaat jalat tai sisätossut sekä juomapullo. 

 

Lasten lajitarjonta 

Perhesirkus Helsinki

Perhesirkus

 

Perhesirkuksen 10 kerran kurssit syyskaudella 2023:

 

*torstaisin 1-2v. lapset 17.8.-19.10. klo 10.00-10.45 

*sunnuntaisin 2-4v. lapset 13.8.-15.10. klo 10.00-10.45

hinta 109€ sis. 1 lapsi ja yksi aikuinen (kaksi lasta 163,50€).

 

Perhesirkustunnille voivat osallistua 1-4-vuotiaat lapset oman aikuisen kanssa. Perhesirkustunnilla treenataan lapsen ehdoilla, leikkien, innostuen ja onnistuen! Tunnilla harjoitellaan vaihdellen eri sirkuslajeja kuten akrobatiaa, pariakrobatiaa, ilma-akrobatiaa sekä jongleerausta. 

Mukaan tarvitset iloista mieltä, liikuntaan soveltuvat vaatteet ja juomapullon. 

Hinta sisältää 1lapsi+1aikuinen 

lasten tankotanssi

Tankotanssi

Tankotanssi tunnit on jaoteltu ikäryhmittäin 7-9 -vuotiaat ja 9-14 -vuotiaat. Yli 15 -vuotiaat treenaavat aikuisten ryhmissä huoltajan suostumuksella. Tankotanssi tunnit alkavat lämmittelyleikillä, jonka jälkeen harjoitellaan peruspyörähdyksiä ja erilaisia asentoja ja liikeyhdistelmiä niin pää ylöspäin kuin alaspäinkin sekä kiipeillään korkealle tankoon. Tunneilla harjoitellaan myös lajille ominaisia liikkuvuus ja -voimaliikkeitä sekä hieman akrobatiaa.

Varusteet: Shortsit, pitkät housut, toppi, pieni pyyhe tangon pyyhkimistä varten sekä juomapullo.

 

lasten ilma-akrobatia helsinki

Ilma-akrobatia

 

Ilma-akrobatiatunnit on jaoteltu ikäryhmittäin 7-9-vuotiaat ja 9-14-vuotiaat. Ilma-akrobatiatunnilla kokeillaan eri lajeja kuten tankotanssia, rengastrapetsia, kangasta ja hammockia. Tunneilla lämmitellään yhdessä sekä tehdään voima ja -liikkuvuusharjoitteita. Tunnilla harjoitellaan vaihdellen eri ilma-akrobatian lajeja. Mahdollisuus myös suuntautua tiettyyn välineeseen. Ilma-akrobatiatunti sopii kaikille liikunnasta ja temppuilusta kiinnostuneille lapsille. 

Varusteet: liikuntaan soveltuvat vaatteet, tankotunnilla shortsit, ilma-akrobatiassa pitkät housut ja pitkähihainen selän peittävä paita sekä juomapullo. 

lasten akrobatia helsinki

Sirkus/akrobatia

7-9-vuotiaiden sirkus/akrobatiatunnilla leikitään ensin lämmittelyleikki ja harjoitellaan sitten erilaisia kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, siltoja, käsilläseisontaa sekä liikeyhdistelmiä. Tunneilla käytetään myös alastulopatjoja sekä erilaisia telineitä akrobatiaharjoittelun tukena. Akrobatian lisäksi tunnilla harjoitellaan aina vaihdellen lisäksi jotakin sirkuslajia kuten ilma-akrobatiaa, vanteita tai jongleerausta. 

Varusteet: liikuntaan soveltuvat vaatteet ja juomapullo

lasten showtanssi

Showtanssi

 

Lasten showtanssi on vauhdikas  ja hauska tunti, jolla kehitetään tanssitekniikkaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa lapsille mieleisen musiikin tahdissa sekä pidetään hauskaa! Tunnilla harjoitellaan myös esiintymistaitoja ja ilmaisukykyä sekä harjoitellaan koreografiaa. Koreografia on halutessaan mahdollista tulla esittämään Roofin joulujuhlassa. Tanssituntia pitää pitkän linjan tanssija Ulpu Puhakka. 

Varusteet: liikuntaan sopivat vaatteet ja juomapullo

lasten ilmajooga

Ilmajooga

 

Lasten ilmajooga 10x kurssi 8-14 v sunnuntaisin13.8.-15.10. klo 10.55-11.35 (Jerina), hinta 109€. 

 

Lasten ilmajoogatunnilla tehdään liikkeitä ilmassa roikkuvalla hammock-lenkillä sekä jalat maassa, että kankaan varassa roikkuen. Rauhallinen tunti auttaa rentoutumaan ja lisää keskittymiskykyä, mutta antaa myös liikunnan riemua ja onnistumisen tunteita. Tunnilla tehdään sekä kehonhuollollisia liikkuvuutta lisääviä liikkeitä ja venytyksiä että akrobaattista temppuilua ja kiipeilyä. Joogassa ei koskaan vertailla "paremmuutta" toisiin vaan jokainen tekee omaa harjoitustaan. Lopuksi tunnilla tehdään ihana rentoutus hammock kankaan sisällä.

 

Ilmajoogatunnilla ei jutella ylimääräisiä, mutta neuvoa saa tietenkin kysyä. Tunti on tarkoitettu kouluikäisille lapsille ja osallistumisen ehtona on, että lapsi jaksaa keskittyä koko 40min ajan. 

Varusteet: vetoketjuttomat pitkät housut ja kainalot peittävä paita sekä juomapullo

bottom of page