top of page

Lasten tuntitarjonta

Lasten syyskauden 2024 tuntitarjonta

UUSIN LAPSET LUKUJÄRJESTYS SYKSY 2024
ROOF AERIAL CLUB LASTEN TUNNIT

Siirrymme käyttämään syksystä 2024 alkaen Hobiver -varausjärjestelmää. Lasten syyskauden ilmoittautuminen on nyt auki ja tunnit varataan täältä: 

Ilmoittautuminen on auki kaikille, joten varaa paikka haluamallesi tunnille pian! Lasten tunnit on jaoteltu alkeet, alkeis-jatko, ja jatko -tasoihin ja pääpiirteittäin jos olet käynyt puoli vuotta-vuoden kuulut alkeis-jatkoon, jos enemmän kuulut jatkoon, jos et ole varma tasostasi, voit kysyä neuvoa opettajaltasi

LASTEN TUNTIEN HINNAT SYKSY 2024

Lastentuntien kausimaksu 60 min 1x/viikko 265€  (18 kertaa)

Lastentuntien kausimaksu 60 min 2x/viikko 500€ 

Lastentuntien kausimaksu 45 min 195 € (18 kertaa)

Lastentuntien kausimaksu 45 min 2x/viikko 370€

Perhesirkuksen 10x kurssi 109€ sis. 1 lapsi ja yksi aikuinen (kaksi lasta 163,50€)


Esiintyvä ryhmä: (36 kertaa+ esitykset)
Hinta: 549€/kausi (sis. kaksi 90 min treeniä/viikko)

 

Esivalmennusryhmä: (18 kertaa)

Hinta: 274,50€ +195€/265€ (sis. yhteisen 90min treenin ja toisen 45/60min treenin/vk)


 

Lasten lajitarjonta

Perhesirkus Helsinki

Perhesirkus

Perhesirkustunnille voivat osallistua 1-4-vuotiaat lapset oman aikuisen kanssa. Perhesirkustunnilla treenataan lapsen ehdoilla, leikkien, innostuen ja onnistuen! Tunnilla harjoitellaan vaihdellen eri sirkuslajeja kuten akrobatiaa, pariakrobatiaa, ilma-akrobatiaa sekä jongleerausta. 

Mukaan tarvitset iloista mieltä, liikuntaan soveltuvat vaatteet ja juomapullon. 

Hinta sisältää 1lapsi+1aikuinen 

Perhesirkusta järjestetään 10x kursseina, seuraava kurssi alkaa elokussa 2024.

lasten sirkus helsinki

Sirkus+tankoakrobatia

 

Sirkus+tankoakrobatiatunnit on jaoteltu ikäryhmittäin 5-6-vuotiaat ja 7-9-vuotiaat. Tunnit sisältävät leikkiä, temppuilua ja liikunnan iloa ja niillä tutustutaan sirkuksen ja akrobatian maailmaan kokeilemalla eri lajeja kuten rengastrapetsia, kankaita, hammockia, trapetsia, jongleerausta, vanteita sekä tankoakrobatiaa.

 

Varusteet: liikuntaan sopivat vaatteet, paljaat jalat tai sisätossut sekä juomapullo. 

 

lasten tankotanssi

Tankoakrobatia

Tankoakrobatiatunnit on jaoteltu ikäryhmittäin 7-9 -vuotiaat ja 9-14 -vuotiaat. Yli 15 -vuotiaat treenaavat aikuisten ryhmissä huoltajan suostumuksella. Tankoakrobatia tunnit alkavat lämmittelyleikillä, jonka jälkeen harjoitellaan peruspyörähdyksiä ja erilaisia asentoja ja liikeyhdistelmiä sekä pää ylös että alaspäin ja kiipeillään korkealle tankoon. Tunneilla harjoitellaan myös lajille ominaisia liikkuvuus ja -voimaliikkeitä sekä hieman akrobatiaa.

Varusteet: Shortsit, pitkät housut, toppi, pieni pyyhe tangon pyyhkimistä varten sekä juomapullo.

 

lasten ilma-akrobatia helsinki

Ilma-akrobatia

 

Ilma-akrobatiatunnit on jaoteltu ikäryhmittäin 7-9-vuotiaat ja 10-14-vuotiaat. Yli 15 -vuotiaat treenaavat aikuisten ryhmissä huoltajan suostumuksella. Ilma-akrobatiatunnilla harjoitellaan vaihdellen eri ilma-akrobatian lajeja: rengastrapetsia, trapetsia, vertikaalikangasta ja hammockia. Tunneilla lämmitellään yhdessä sekä tehdään voima ja -liikkuvuusharjoitteita. Ilma-akrobatiatunti sopii kaikille liikunnasta ja temppuilusta kiinnostuneille lapsille. Kauden lopuksi harjoitellaan esitys joka esitetään halukkaiden kanssa Roofin joulu/kevätnäytöksessä.

Varusteet: liikuntaan soveltuvat vaatteet, tankotunnilla shortsit, ilma-akrobatiassa pitkät housut ja pitkähihainen selän peittävä paita sekä juomapullo. 

Roof Aerial Club esiintyvä ryhmä

Esiintyvä ryhmä

 

Roofin esiintyvä ryhmä harjoittelee tavoitteellisesti eri sirkuslajeja, kuten akrobatiaa, pyramideja ja ilma-akrobatiaa. Ryhmä esiintyy tapahtumissa ja mahdollisissa kilpailuissa sekä osallistuu sirkusharrastajien leireille ja festivaaleille eri puolella Suomea. Harrastajilta toivotaan pitkäjänteistä sitoutumista ja motivaatiota, jotta taitoja ja esityksiä päästään kehittämään. Opettajina pitkän linjan sirkustaiteilijat Jerina Ferdani ja Sanni Sarlin, joilla on vuosien kokemus nuorten sirkusharrastajien esiintyvien ryhmien ohjaamisesta.

Esiintyvään ryhmään ei tällä hetkellä oteta uusia jäseniä, mutta mahdollisia peruutuspaikkoja voi kysellä s-postilla. 

Roof Aerial Club esiintyvä ryhmä

Esivalmennus ryhmä 

 

Aloitamme syksyllä 2024 esivalmennus ryhmän, joka valmistaa esiintyvään ryhmään. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa ja lisäksi käy toisen kerran viikossa jossakin perusryhmässä. Esivalmentava ryhmä on tavoitteellisen treenaamisen ryhmä, jossa harjoitellaan mm. akrobatiaa, ryhmälajeja, esitysten tekoa ja esiintymistä. Esivalmentavasta ryhmästä on tulevaisuudessa mahdollista päästä esiintyvään ryhmään tai jos koko ryhmä on potentiaalinen, muodostetaan siitä oma esiintyvä ryhmä myöhemmin.

Esivalmentavaan ryhmään vain opettajan suosittelusta/s-posti hakemuksella. Ryhmään ilmoittatudutaan erikseen annettavalla linkillä. 

bottom of page