top of page

Lasten tuntitarjonta

Lasten tunneille ilmoittaudutaan koko kaudeksi kerralla sähköpostitse info@roofaerialclub.fi.

LASTEN TUNTIEN HINNAT KEVÄT 2024

Lastentuntien kausimaksu 60 min 1x/viikko 265€  (18 kertaa)

Lastentuntien kausimaksu 60 min 2x/viikko 500€ 

Lastentuntien kausimaksu 45 min 195 € (18 kertaa)

Lastentuntien kausimaksu 45 min 2x/viikko 370€

Lasten ilmajoogan 10 x kurssi 109€

Perhesirkuksen 10x kurssi 109€ sis. 1 lapsi ja yksi aikuinen (kaksi lasta 163,50€)


Esiintyvä ryhmä:
Hinta: 549€/kausi (sis. kaksi 90 min treeniä/viikko)
Kausimaksun voi maksaa kahdessa erässä.
18 kertaa+ esitykset
ma klo 15.30-17  ja ke klo 15.30-17


Esiintyvä ryhmä harjoittelee tavoitteellisesti eri sirkuslajeja. Ryhmän on tarkoitus esiintyä tapahtumissa ja mahdollisissa kilpailuissa. Ensimmäisellä kaudella keskitytään esitysten luomiseen ja harrastajilta toivotaan pitkäjänteistä sitoutumista ja motivaatiota, jotta taitoja ja esityksiä päästään kehittämään. Opettajina pitkän linjan sirkustaiteilijat Jerina Ferdani ja Sanni Sarlin, joilla on vuosien kokemus nuorten sirkusharrastajien esiintyvien ryhmien ohjaamisesta.

 

Lasten tunteja ei talvilomaviikolla 8.


Ilmoittautumiset sähköpostitste info@roofaerialclub.fi. Ilmoita lapsen nimi, ikä, toivottu ryhmä, puh. nro ja postiosoite (laskutusjärjestelmää varten).

lasten sirkus helsinki

Sirkus

4-6-vuotiaiden sirkustunti sisältää leikkiä, temppuilua ja liikunnan iloa. Sirkustunnilla  tutustutaan sirkuksen ja akrobatian maailmaan kokeilemalla eri lajeja kuten rengastrapetsia, kankaita, jongleerausta ja vanteita. 

 

Varusteet: Liikuntaan soveltuvat vaatteet, paljaat jalat tai sisätossut sekä juomapullo. 

 

Lasten lajitarjonta



 

Perhesirkus Helsinki

Perhesirkus

 

Perhesirkuksen 10 kerran kurssi syyskaudella 2024:

*LAUANTAISIN 13.1.-16.3.24 klo 10-10.45

 

hinta 109€ sis. 1 lapsi ja yksi aikuinen (kaksi lasta 163,50€).

 

Perhesirkustunnille voivat osallistua 1-4-vuotiaat lapset oman aikuisen kanssa. Perhesirkustunnilla treenataan lapsen ehdoilla, leikkien, innostuen ja onnistuen! Tunnilla harjoitellaan vaihdellen eri sirkuslajeja kuten akrobatiaa, pariakrobatiaa, ilma-akrobatiaa sekä jongleerausta. 

Mukaan tarvitset iloista mieltä, liikuntaan soveltuvat vaatteet ja juomapullon. 

Hinta sisältää 1lapsi+1aikuinen 

lasten tankotanssi

Tankotanssi

Tankotanssi tunnit on jaoteltu ikäryhmittäin 7-9 -vuotiaat ja 9-14 -vuotiaat. Yli 15 -vuotiaat treenaavat aikuisten ryhmissä huoltajan suostumuksella. Tankotanssi tunnit alkavat lämmittelyleikillä, jonka jälkeen harjoitellaan peruspyörähdyksiä ja erilaisia asentoja ja liikeyhdistelmiä niin pää ylöspäin kuin alaspäinkin sekä kiipeillään korkealle tankoon. Tunneilla harjoitellaan myös lajille ominaisia liikkuvuus ja -voimaliikkeitä sekä hieman akrobatiaa.

Varusteet: Shortsit, pitkät housut, toppi, pieni pyyhe tangon pyyhkimistä varten sekä juomapullo.

 

lasten ilma-akrobatia helsinki

Ilma-akrobatia

 

Ilma-akrobatiatunnit on jaoteltu ikäryhmittäin 7-9-vuotiaat ja 10-14-vuotiaat. Yli 15 -vuotiaat treenaavat aikuisten ryhmissä huoltajan suostumuksella. Ilma-akrobatiatunnilla kokeillaan eri lajeja kuten tankotanssia, rengastrapetsia, kangasta ja hammockia. Tunneilla lämmitellään yhdessä sekä tehdään voima ja -liikkuvuusharjoitteita. Tunnilla harjoitellaan vaihdellen eri ilma-akrobatian lajeja. Mahdollisuus myös suuntautua tiettyyn välineeseen. Ilma-akrobatiatunti sopii kaikille liikunnasta ja temppuilusta kiinnostuneille lapsille. 

Varusteet: liikuntaan soveltuvat vaatteet, tankotunnilla shortsit, ilma-akrobatiassa pitkät housut ja pitkähihainen selän peittävä paita sekä juomapullo. 

lasten akrobatia helsinki

Sirkus/akrobatia

7-9-vuotiaiden sirkus/akrobatiatunnilla leikitään ensin lämmittelyleikki ja harjoitellaan sitten erilaisia kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, siltoja, käsilläseisontaa sekä liikeyhdistelmiä. Tunneilla käytetään myös alastulopatjoja sekä erilaisia telineitä akrobatiaharjoittelun tukena. Akrobatian lisäksi tunnilla harjoitellaan aina vaihdellen lisäksi jotakin sirkuslajia kuten ilma-akrobatiaa, vanteita tai jongleerausta. 

Varusteet: liikuntaan soveltuvat vaatteet ja juomapullo

bottom of page