top of page

Lasten tuntitarjonta

Lasten tunneille ilmoittaudutaan koko kaudeksi kerralla sähköpostitse info@roofaerialclub.fi.

lasten sirkus

Sirkus

Sirkustunnit on jaoteltu ikäryhmittäin 4-6-vuotiaat ja 7-9-vuotiaat. Tunti sisältää leikkiä, temppuilua ja liikunnan iloa. Sirkustunnilla  tutustutaan sirkuksen ja akrobatian maailmaan kokeilemalla eri lajeja kuten rengastrapetsia, kankaita, jongleerausta ja vanteita. 

 

Varusteet: Liikuntaan soveltuvat vaatteet, paljaat jalat tai sisätossut sekä juomapullo. 

 

Perhesirkus Helsinki

Perhesirkus

 

Perhesirkuksen 10 kerran kurssi lauantaisin klo 10-10.45 (18.3.-27.5), ohjaajana Sanni Sarlin, hinta 109€ sis. 1 lapsi ja yksi aikuinen (kaksi lasta 163,50€).

 

Perhesirkustunnille voivat osallistua 1-4-vuotiaat lapset oman aikuisen kanssa. Perhesirkustunnilla treenataan lapsen ehdoilla, leikkien, innostuen ja onnistuen! Tunnilla harjoitellaan vaihdellen eri sirkuslajeja kuten akrobatiaa, pariakrobatiaa, ilma-akrobatiaa sekä jongleerausta. 

Mukaan tarvitset iloista mieltä, liikuntaan soveltuvat vaatteet ja juomapullon. 

Hinta sisältää 1lapsi+1aikuinen 

lasten tankotanssi

Tankotanssi

Tankotanssi tunnit on jaoteltu ikäryhmittäin 7-9 -vuotiaat ja 9-14 -vuotiaat. Yli 15 -vuotiaat treenaavat aikuisten ryhmissä huoltajan suostumuksella. Tankotanssi tunnit alkavat lämmittelyleikillä, jonka jälkeen harjoitellaan perus pyörähdyksiä ja erilaisia asentoja ja liikeyhdistelmiä niin pää ylöspäin kuin alaspäinkin. Tunneilla harjoitellaan myös lajille ominaisia liikkuvuus ja -voimaliikkeitä. 

Varusteet: Shortsit, pitkät housut, toppi, pieni pyyhe tangon pyyhkimistä varten sekä juomapullo.

 

Lasten ilma-akrobatia

Ilma-akrobatia

 

Ilma-akrobatiatunnit on jaoteltu ikäryhmittäin 7-9-vuotiaat ja 9-14-vuotiaat. Ilma-akrobatiatunnilla kokeillaan eri lajeja kuten tankotanssia, rengastrapetsia, kangasta ja hammockia. Tunneilla lämmitellään yhdessä sekä tehdään voima ja -liikkuvuusharjoitteita. Tunnilla harjoitellaan vaihdellen eri ilma-akrobatian lajeja. Mahdollisuus myös suuntautua tiettyyn välineeseen. Ilma-akrobatiatunti sopii kaikille liikunnasta ja temppuilusta kiinnostuneille lapsille. 

Varusteet: liikuntaan soveltuvat vaatteet, tankotunnilla shortsit, ilma-akrobatiassa pitkät housut ja pitkähihainen selän peittävä paita sekä juomapullo. 

akrobatia

Sirkus/akrobatia

7-9-vuotiaiden sirkus/akrobatiatunnilla leikitään ensin lämmittelyleikki ja harjoitellaan sitten erilaisia kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, siltoja, käsilläseisontaa sekä liikeyhdistelmiä. Tunneilla käytetään myös alastulopatjoja sekä erilaisia telineitä akrobatiaharjoittelun tukena. Akrobatian lisäksi tunnilla harjoitellaan aina vaihdellen lisäksi jotakin sirkuslajia kuten ilma-akrobatiaa, vanteita tai jongleerausta. 

Varusteet: liikuntaan soveltuvat vaatteet ja juomapullo

bottom of page